Kaštonų g. 3, LT-63316 Alytus

8 315 73 739

rastine@vidzgiris.lt

Konkursas ,,Raštingiausias šeštokas“

Balandžio 12 dieną Alytaus Vidzgirio progimnazijoje vyko konkursas ,,Raštingiausias šeštokas“, kurio   tikslas – ugdyti mokinių raštingumo gebėjimus, būtinus sėkmingam mokymuisi. Konkursą organizavo progimnazijos lietuvių kalbos ir literatūros mokytojos Milda Vilkelytė ir Aušrinė Mocejūnienė.

Konkurse varžėsi Alytaus Šaltinių progimnazijos, Alytaus Panemunės progimnazijos, Alytaus Vidzgirio progimnazijos, Alytaus šv. Benedikto gimnazijos, Alytaus Likiškėlių progimnazijos, Alytaus Dainavos progimnazijos, Alytaus Piliakalnio progimnazijos, Alytaus ,,Volungės“ progimnazijos šeštų klasių mokiniai. Paaiškėjo patys raštingiausi miesto bendrojo ugdymo mokyklų šeštokai. Pirmąją vietą laimėjo 6c klasės mokinys Vakaris Lingys iš ,,Volungės“ progimnazijos (lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja metodininkė Silvija Cegialienė), antrąją –  Šaltinių progimnazijos 6a klasės mokinė Gabija Katlauskaitė (vyresnioji lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja Audronė Burokienė), o trečiąją vietą pasidalijo Alytaus šv. Benedikto gimnazijos 6c klasės mokinė Asta Marcinkevičiūtė (lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja Ilona Šulinskė) ir Adomas Armanavičius, 6d klasės mokinys, iš ,,Volungės“ progimnazijos (vyresnioji lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja Laima Staučaitė). Nugalėtojai apdovanoti progimnazijos direktoriaus Artūro Čiurlionio diplomais ir simbolinėmis dovanėlėmis, o kitiems konkurso dalyviams įteiktos padėkos ir atminimo dovanos.

Sveikiname prizinių vietų nugalėtojus! Linkime ir toliau taisyklingai vartoti lietuvių kalbą bei gilinti savo gimtosios kalbos žinias. Dėkojame visiems konkurse dalyvavusiems šeštokams ir dalyvius parengusioms mokytojoms.

                                                                Milda Vilkelytė,

                                                                lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja metodininkė

Comments are closed.
Skip to content